Kartal'dan ilginç kırmızı kart yorumu: Bu kadar taraftarın önünde bu kadar kolay mı?

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal maç sonunda konuştu

Kartal'dan ilginç kırmızı kart yorumu: Bu kadar taraftarın önünde bu kadar kolay mı?

Trabzonspor’un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Kartal şöyle konuştu;

"10 kişi kalmamıza rağmen Fenerbahçe ailesine yakışır şekilde mücadele ettik. Her geçen hafta mücadele gücümüzün arttığını söylemiştim. 1-0 geriye düştüğümüz halde varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kazanmak istiyorduk berabere bitirdik bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 

11 şut attık rakip 17 şut attı. Net 4 gol pozisyonumuz var rakibin 3 pozisyonu var. Sonuç olarak istatiki bilgiler ve oyunumuz Trabzon gibi ligin en güçlü takımıyla başa baş mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum on kişiyle alınan 1 puan çok önemli. 

11’e 11 oynasaydık bu hırsımızla en büyük favorisiydik. Neyi planladıysak işliyordu. Kırmızı kartla işler değişti. Sonrasında da planı uygulamaya çalıştılar. Ne tesadüftür ki ilk maçta da 10 kişi kalmıştık şimdi de 10 kişi kaldık. Bu kadar taraftarın önünde kırmızı kart göstermek bu kadar kolay mı? Pozisyonu izledim nasıl bakarsan öyle görürsün."

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler