Kars'ta neler yaşandı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Karsspor'a haksız bir şekilde yenilen Trabzon Karadenizspor'da asbaşkan Şaban Bülbül, Kars'ta maçtan sonra yaşananları anlattı. HAKEM OYUNA ART NİYETLİ BAŞLADIBülbül, maçın hakeminin karşılaşmaya tamamen art niyetli çıktığını belirte

Kars'ta neler yaşandı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Karsspor'a haksız bir şekilde yenilen Trabzon Karadenizspor'da asbaşkan Şaban Bülbül, Kars'ta maçtan sonra yaşananları anlattı.

 

HAKEM OYUNA ART NİYETLİ BAŞLADI

Bülbül, maçın hakeminin karşılaşmaya tamamen art niyetli çıktığını belirterek, “Maçın başından itibaren art niyetli hareketlerini gösterdi. Maçın 15 dakikasında en önemli futbolcularımızdan Cemre'yi kırmızı kartla dışarı attı” dedi.

 

 

OFSAYTAN GOL VERİLDİ

 

Hakemin maçın 82. dakikasında ofsayttan bir gol verdiğini ifade eden Bülbül, “Maçın başından sonuna kadar hakem art  niyetli davranışlarını sergiledi. Şeref tribününde bizlere karşı hoş olmayan hareketler yapıldı. Kars Belediye Başkanı adete orada amigoluk yaptı” diye konuştu.

 

 

GÖKHAN JOPLANDI VE TEKMELENDİ

 

Soyunma odasının koridorlarında güvenlik güçleri ile tartışma yaşandığını kaydeden Bülbül, şunları söyledi:

 

Polis tarafından futbolcularımız coplandı ve tekmelendi. Gökhan polis tarafından joplandı ve tekmelendi, İsmail'in ise de boğazını sıktılar. Kars Devlet  hastanesine futbolcularımıza rapor almak için gittik, orada da polis tarafından dışarı atıldık. Zor da olsa futbolcularımıza rapor aldık”

 

 

TURGAY GÜDÜ,  ARTIK İSTİFA ETMELİ

 

Bülbül, “Bunları bu hale getiren,Turgay Güdü'dür. Turgay Güdü, gerekeni yapması gerekiyor. Geçen hafta orada Arsin ezilmişse, hakem hatalarına kurban gitmişse, bunun hesabını Turgay Güdü vermeli ve gerekeni yapması gerekiyor. Onurlu davranış istifadır. Bir işi yapamıyorsa onurlu davranarak istifa etmeli”

 

 

 

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor