Karsspor'dan rövanşı alacağız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Karsspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, ilk yarıda rakiplerine yenildiklerini, bu maçta galip gelerek rövanşı almak istediklerini söyledi. Yavuz, geçen hafta

Karsspor'dan rövanşı alacağız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Karsspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, ilk yarıda rakiplerine yenildiklerini, bu maçta galip gelerek rövanşı almak istediklerini söyledi.

Yavuz, geçen hafta Yimpaş Yozgatspor ile berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, “Bu saatten sonra kaybedecek puanımız yok. Karssapor ile kazanabileceğimiz 2 maçı da kaybetmiştik. Oyuncularımızda bu maçı kazanmamızgerektiğinin bilincinde. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz olamaz. İnşallah kayıpsız atlatarak yolumuza devam ederiz” dedi.

İlk yarıda deplasmanda Karsspor maçı sonrasında olaylar çıktığını anımsatan Yavuz, “Olaylar biraz abartıldığına inanıyoruz, ufak tefek olaylar her zaman futbolun içinde olmuştur. Bizim dostluğumuzu bu olaylar bozamaz. Rakibimiz Karsspor'u en iyi şekilde karşılayacağız. Kars'a da gittiğimiz de aynı karşılığı göreceğimizi inanıyorum. Ama bu maçı kazanarak, ilk yarının da rövanşını da almış olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor