Karşımızda alın terimizi çalan Fenerbahçe var

Trabzonspor eski yöneticisi Celil Hekimoğlu, son dönemde kulübe yapılan çok büyük bir saldırı olduğunu belirterek, "Karşımızda alın terimizi çalan Fenerbahçe var" dedi.Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Celil Hekimoğlu, son zamanda bordo-mavili kulübe

Karşımızda alın terimizi çalan Fenerbahçe var

Trabzonspor eski yöneticisi Celil Hekimoğlu, son dönemde kulübe yapılan çok büyük bir saldırı olduğunu belirterek, "Karşımızda alın terimizi çalan Fenerbahçe var" dedi.

Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Celil Hekimoğlu, son zamanda bordo-mavili kulübe karşı bir takım gelişmelerin yaşandığı ifade ederek, "Ağır cezalar almaya başladık. Ben burada kulübümüzün yanında olmamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Karşımızda bizim alım terimizi gasp eden Fenerbahçe kulübü var. Yönetimlerin yanlışları ve doğruları olabilir ama bu süreçte bunları hep başka bir tarafta tartışmak gerekir. Bu sıkıntılı ve zorlu dönemde kulübümüzün yanında olmamız lazım. Ben her zaman kulübümüzün yanında olacağım. Kulübe sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler