Kars'ı dostça uğurlayacağız

Karadenizspor olarak hedeflerini açıkça belirlediklerin kaydeden Yavuz Karsspor maçına bu anlamda büyük önem verdiklerini söyledi. Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan müsabakada bir takım talihsiz olayların yaşandığına dikkat çeken Yavuz, “Bu olaylar

Kars'ı dostça uğurlayacağız
Karadenizspor olarak hedeflerini açıkça belirlediklerin kaydeden Yavuz Karsspor maçına bu anlamda büyük önem verdiklerini söyledi.


Ligin ilk devresinde deplasmanda oynanan müsabakada bir takım talihsiz olayların yaşandığına dikkat çeken Yavuz, “Bu olayları oynanan maçın atmosferi içerisinde yaşanan olaylar olarak görüyoruz. Ancak kesinlikle bunu Trabzon'a taşmak gibi bir niyetimiz olamaz, olmayacaktır da. Zira yaşananlar tüm spor kamuoyunu olduğu gibi bizleri de fazlasıyla üzmüş ve etkilemiştir. Ancak yaşananlar orada kalmıştır. Kesinlikle bu konuda içimizde herhangi bir ön yargı oluşmamıştır. Rakibimizi Trabzon'da en iyi şekilde ağırlayıp, centilmence bir müsabakanın ardından dostça uğurlamak istiyoruz” dedi.

Hedeflerinin Bank Asya Ligi'ne çıkmak olduğunu belirten Yavuz, “Bu hedef doğrultusunda tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Bu doğrultuda teknik heyet ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Onlar da ortaya koyacakları iyi futbolla bizim bu güvenimizi boşa çıkartmayacaklardır. Elbette oynayacağımız bu zorlu müsabakada yanımızda görmek istediğimiz taraftarlarımız da en büyük destekçimiz olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor