Karayolları EYOF'u söktürüyor

23-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesi süslenen Trabzon süslerini döküyor.2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına yaklaşık 1 ay kala Trabzon’un dört bir yanı Olimpiyatlara ait afişlerle, maskotlarla süs

Karayolları EYOF'u söktürüyor

23-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesi süslenen Trabzon süslerini döküyor.

2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına yaklaşık 1 ay kala Trabzon’un dört bir yanı Olimpiyatlara ait afişlerle, maskotlarla süslenmişti. Son olarak da üst geçitler olimpiyat afişleriyle giydirilmişti. Hatta Trabzon’da bazı kişiler o afişleri yırtmıştı. Sonrasında EYOF yeniden giydirme yapmıştı.

Bugün tarih 13 Ağustos…

Olimpiyatların üzerinden az bir süre geçmesine rağmen Karayolları Üst geçitleri soymaya başladı bile…

Üst geçitlerde bulunan giydirme afişler bugün karayollarının emriyle sökülüyor. Karayollarının EYOF afişlerini sökme sebebinin ise Şehrin görüntüsünü bozdukları yönünde olduğu öğrenildi. Bugün Trabzon’un Beşirli semtinde bulunan üst geçitteki afişler söküldü ve diğerlerinin de sökülmeye devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor