Karateciler Trabzon'da

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 28 -29 Temmuz 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan iller arası Karate Şampiyonası'na Erzurum'dan 25 sporcu katılacak.

Karateciler Trabzon'da

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 28 -29 Temmuz 2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan illerarası Karate Şampiyonası'na Erzurum'dan 25 sporcu katılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği 2007 yılı faaliyet programında yer alan İllerarası Karate Şampiyonası'na Erzincan, Erzurum, Samsun, Gümüşhane, Bayburt, Ordu, Giresun, Rize ve Artvin illerinden sporcular katılacak. Sürmene Spor Salonu'nda yapılacak olan müsabakalarda, Erzurumlu karatecilerin hedefi madalyaları toplamak. Erzurum Karate İl temsilcisi Ahmet Çelebi, " İllerarası Karate Şampiyonası'ndan derece ile döneceğiz. Bu konuda bütün sporcularıma güveniyorum." dedi.

Çelebi:”Son yıllarda özellikle karatede yaptığımız büyük patlamalar Erzurum karatesinin iyi bir yere geldiğini gösterir. Ancak buralara gelmek için çok çalışarak, alt yapımızı oluşturup müsabakalara öyle girdik. Şu anda yıldız, minik ve gençlerde iyi bir konumda bulunuyoruz.

Önümüzdeki sene ise büyüklerde yapılacak olan bütün müsabakalarda kupa ve madalyalara daha şimdiden talibiz. Trabzon Sürmene'deki karate şampiyonasına her zaman olduğu gibi bu kez de iddialı gidiyoruz. Erzurum karatesi böyle devam ettiği taktirde, tahmin ediyorum ki daha büyük başarılara imza atacak. İki ay önce Balkan Şampiyonası'nda aldığımız iki madalya zaten bizim ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyor. Ancak biz Avrupa ve Dünya şampiyonalarından da madalya almak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar,”Artık karatecilerimizin değil illerarası, Türkiye ve Balkan şampiyonalarına bile katılsalar, başarılı olacaklarını biliyorum. Çünkü karatecilerimiz bu güveni daha önceki Türkiye şampiyonalarında verdiler. Ayrıca iki karatecimizin milli takıma yükselmesi ve Balkan şampiyonasından iki madalya almaları başarımızı ispatlıyor. Trabzondaki İllerarası Karate Şampiyonası'nda hocalarımıza ve bütün sporcularıma başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor