Karate Şampiyonası Başladı

Suriye, Azerbaycan, Gürcistan ülke sporcularının yanı sıra Samsun, Erzurum, Kayseri, Kocaeli ve Trabzon'dan yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuvaya İran Karate Takımı son anda katılamadı.Karate Federasyonu Teknik Sorumlusu ve Milli Takım Antrenörü Necd

Karate Şampiyonası Başladı

Suriye, Azerbaycan, Gürcistan ülke sporcularının yanı sıra Samsun, Erzurum, Kayseri, Kocaeli ve Trabzon'dan yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuvaya İran Karate Takımı son anda katılamadı.

Karate Federasyonu Teknik Sorumlusu ve Milli Takım Antrenörü Necdet Kurt, 2 gün sürecek turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, bu tür turnuvalarla birlikte sporcuların sporun yanında dostluklarının da geliştiğini söyledi. Trabzon'un önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığını belirten Kurt “10 ülkeyi bu turnuvaya çağırmamıza rağmen en son aşamada federasyonlar son anda gelmekten vazgeçti. Bu turnuvayı geleneksel hala dönüştürmeyi düşünüyoruz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor