Karar alınmış: Fener şampiyon!

Uluç'un yorumlarından bir kısmı şu şekilde; "Fenerbahçe şampiyon... Bunun, Galatasaray ile arasındaki farkı 11 puana çıkarmasıyla da alakası yok. Aradaki puan farkı bu hafta sıfır olsaydı, hatta Galatasaray 1 puan önde olsaydı yine de Fenerbahçe şampiyond

Karar alınmış: Fener şampiyon!
Uluç'un yorumlarından bir kısmı şu şekilde;
 
"Fenerbahçe şampiyon... Bunun, Galatasaray ile arasındaki farkı 11 puana çıkarmasıyla da alakası yok. Aradaki puan farkı bu hafta sıfır olsaydı, hatta Galatasaray 1 puan önde olsaydı yine de Fenerbahçe şampiyondu. Çünkü bu karar alınmış.
 
Gaziantep maçını izlerken, fevkalade rahatsız oldum. Sabah gazeteyi aldığımda, Erman hocanın da yazdığını gördüm. Yıllarca kendisinin de görev yaptığı ama Fenerbahçeli olmadığı için kovulduğu yayıncı kuruluşa diyor ki 'Eğer tarafsız bir yayıncı kuruluşsanız, ekranı ikiye bölün; bir yarısına Caner'in hareketini koyun, öbür yarısına Binya'nın kırmızı kartgördüğü hareketi koyun. Bu ikisi, birbirinin karbon kopyasıdır.
 
Penaltıyı verse, Caner kırmızı kart görecek ve oyundan çıkacak. Skor, 1-1 olacaktı. Hakem, onu görmedi ama Binya'nın hareketine faulü verdi ki doğruydu. İkinci sarıdan, kırmızıyı da gösterdi. O da doğruydu. Peki Caner'in yapığı hareket ne olacak! Caner'in de sarı kartı vardı. Üstelik ikinci gol, bu pozisyonun devamında geldi. Skor 1-1 olacakken; hakemin gözünü kapaması yüzünden maç, birden 2-0 oldu.
 
Bu, tatsız bir tesadüf falan değil. Kimse, kimseyi kandırmasın. Fenerbahçe için kurulmuş bir federasyon ve A'dan Z'ye Fenerbahçeli bir medya ile; sezon, Fenerbahçe'nin şampiyonluğuyla bitecek!
 
Şampiyon olmak için, bu Fenerbahçe olmaya da gerek yok. Galatasaray'ın hâl'i pür melâli meydandayken, Beşiktaş büyük bir savaş vererek ayakta kalmaya uğraşırken, 'Trabzon' diye bir takım neredeyse bırakılmamışken... Şampiyon olacak başka bir takım yok zaten... Fenerbahçe'den başka... Yani şampiyon olması için herkes, elinden geleni yapıyor! Kamil Ocak'taki maçta, Gaziantepspor da elinden geleni yaptı. Fenerbahçe, 3 gol attı; 3 golün de asistini, deyim yerindeyse Gaziantepsporlular yaptı.
 
Emenike'nin iki golünden önce topa son dokunan Binya'ydı. Sow'a, pasını veren de Bekir Ozan... Fenerbahçe, kendi geliştirdiği akınlar sonunda üç gol atmadı . Ben, hayatımda bu kadar kötü iki stoper görmedim. Bu ülkede, son yıllarda bunca şike kıyameti kopmuş olmasa; bu iki stoperin şike yaptığını, rahatlıkla düşünürdüm. Emenike, 5 metre gerilerinden fırlıyor; 5 metre öne geçiyor! Son golde, Sow'dan o çalımı yiyen Stankevicius'tan stoper olur mu? Binya, tam rezildi; Stankevicius da o çalımı yiyerek, 'Ben de rezilim' dedi. Zaten Gaziantep'e ceza da kesilmiş. Hakeme baskı yapacak tek unsur da ortadan kalkmış. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yönetir gibi maç yönetiyor. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor