Karaman'dan Trabzonspor terapisi

SPOR Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman oyuncularını, 'Kazanmaktan başka çaremiz yok’ sloganı ile zorlu maça hazırlıyor. Son 4 haftayı puansız kapatan ve düşme hattındaki takımlarla arasında

Karaman'dan Trabzonspor terapisi
SPOR Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman oyuncularını, 'Kazanmaktan başka çaremiz yok’ sloganı ile zorlu maça hazırlıyor.
 
Son 4 haftayı puansız kapatan ve düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkı azalan Çaykur Rizespor’u kalan 5 haftada kritik günler bekliyor. Trabzonspor, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, son olarak da  Galatasaray’ı konuk edecek olan yeşil mavililer en az 3 maçı kazanmayı hedefliyor. Teknik direktör Hikmet Karaman, zorlu günler öncesi takımı hazırlamak için yoğun mesai harcıyor. Oyuncuları ile takım halinde ve bireysel olarak toplantılar yapan Karaman, kalan son 5 maçın üst düzey mücadeleye sahne olacağını belirterek uyarılarda bulundu.
 
İLK SINAV TRABZONSPOR MAÇI
 
Oyuncularını öncelikle zorlu Trabzonspor karşılaşmasının havasına sokmak için yoğun çaba harcayan teknik direktör Hikmet Karaman'ın yaptığı toplantıda, "Yönetimden her konuda büyük destek görüyoruz. Başarılı sonuçlarla buna karşılık vermeliyiz. Trabzonspor karşısında tek çaremiz 3 puan. Çıkışa geçmek için bunu başarmak zorundayız. Canla başla mücadele etmeliyiz. Aksi halde başarılı olamayız. Ligin kalan maçları kıran kırana mücadeleye sahne olacak. Aynı şey bizim içinde geçerli. Sahada varını yoğunu ortaya koyan, 90 dakika boyunca canla başla mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Başarının yolu savaşmaktan geçer" dediği öğrenildi.
 
"GALİBİYETİ DAHA ÇOK İSTİYORUZ"
 
Futbolcularına Trabzonspor maçının önemini anlatan Karaman, "Elbette rakibimiz kazanmak isteyecektir. Ancak kazanmayı onlardan daha fazla istemeliyiz ve istiyoruz. Aksi taktirde yine başarılı olamayız. Herkes elinden gelen gayreti göstermeli. Hepiniz iyi oyuncularsınız. Bu kritik maçı kazanıp kötü gidişe dur demek zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor