Karaman'dan Trabzonspor fırçası

Şu ana kadar ligde oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak lige başlayan Çaykur Rizespor'un önceki gün Trabzonspor ile oynadığı dostluk maçında Teknik Direktör Hikmet Karaman milli takımlardaki oyuncularının yokluğunda forma şansı bulamayan oy

Karaman'dan Trabzonspor fırçası

Şu ana kadar ligde oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak lige başlayan Çaykur Rizespor'un önceki gün Trabzonspor ile oynadığı dostluk maçında Teknik Direktör Hikmet Karaman milli takımlardaki oyuncularının yokluğunda forma şansı bulamayan oyuncularından kurulu bir kadro ile çıkmıştı. Ancak bu oyuncular Karaman'ı hayal kırıklığına uğrattı.

Trabzonspor'un da yedek ağırlıklı kadrosu karşısında varlık gösteremeyen Yeşil mavililer özellikle orta saha ve forvette etkili olamayarak ilk 11 için alternatif olmaktan uzak göründü. Karaman maçtan sonra  "Böyle fırsat her zaman ele geçmez. Bu yüzden sürekli oynama şansı bulamayan oyuncular yakaladıkları fırsatı iyi değerlendirmek zorundadır." diyerek oyuncularına fırça attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor