Karaman ve Kural'a Benfica görevi!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi Ön eleme maçında karşılaşacağı Portekiz ekibi Benfica'yı Ünal Karaman ve Turgut Kural çember içine aldı.Yarın Benfica'nın Anderlecht ile 20 Temmuz Çarşamba günü de Trabzonspor'un eski futbolcusu Umut Bulut'un takımı Tolouse

Karaman ve Kural'a Benfica görevi!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi Ön eleme maçında karşılaşacağı Portekiz ekibi Benfica'yı Ünal Karaman ve Turgut Kural çember içine aldı.

Yarın Benfica'nın Anderlecht ile 20 Temmuz Çarşamba günü de Trabzonspor'un eski futbolcusu Umut Bulut'un takımı Tolouse ile karşılaşacak olan Benfica'nın yapacağı hazırlık maçlarını takip edecek olan Ünal Karaman ve Turgul Tural bu iki maçtan derledikleri bilgileri Şenol Güneş'e brifing şeklinde sunacak.

Benfica kulübü yetkililerinin de Trabzonspor'un yarın Belçika ligi takımlarından Charleroi ile yapacağı maçı izleyeceği belirtildi.

HOLLANDA'DAN PORTEKİZ'E

Hollanda'da kamp yapan Benfica'nın hazırlık maçlarından sonra Portekiz'e gidecek olan Karaman ve Kural, burada Trabzonspor'un konaklayacağı yeri inceleyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor