Karaman şaşırtmıyor! Trabzonspor’a ekstra motivasyon

Lider Trabzonspor, yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacakken maç öncesinde sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Hikmet Karaman yine şaşırtmadı

Karaman şaşırtmıyor! Trabzonspor’a ekstra motivasyon

Süper Lig’in açık ara lideri Trabzonspor, yarın (Cuma) saat 20.00’de sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

Maç öncesinde iki takımda hazırlıklarını tamamlarken sarı kırmızılı cephede teknik direktör Hikmet Karaman, takımını bordo mavililere karşı ekstra motivasyonla hazırladı.

Geçmişten bugüne Trabzonspor ve taraftarlarıyla gerginlik içerisinde olan Karaman yaptığı açıklamalarda en önemli karşılaşmalarının bordo mavili takımla oynayacakları maç olduğunu vurguladı. Bugüne kadar maç önceleri bu tarz açıklamalarda bulunmayan Karaman takımını da “Avrupa’ya gitmek için Trabzonspor’u yenmeliyiz” diyerek motive etti. Karaman'ın söylemleri ve tarzı araları oldukça iyi olan iki takımın taraftarlarını da maç öncesinde gerdi.

Bilindiği üzere Karaman 2017’de Rizespor’u küme düşürdükten sonra yaptığı açıklamalarla Rizespor ile Trabzonspor’un arasını açmış yıllar süren gerilimin fitilini ateşleyen isim olmuştu. Başarısızlığını Trabzonspor’a yıkan Karaman “Bu şehir bunu unutmaz” diyerek tepkilerin odağına oturmuştu. Karaman'ın benzer bir girişimi bu kez Kayserispor - Trabzonspor arasını açarak yapabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor