Karaman Şampiyonu ziyaret etti - "Ananızın Ak Sütü gibi..."

Ünal Karaman Hekimoğlu Trabzon'un antrenmanını ziyaret etti.

Karaman Şampiyonu ziyaret etti - "Ananızın Ak Sütü gibi..."

Haber61 – Spor Servisi - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lig’e yükselen Hekimoğlu Trabzon FK’nın antrenmanını Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ziyaret etti.

Teknik Heyet ve ve sporcuları tebrik eden Karaman, Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile birlikte antrenman öncesinde sporculara yaptığı konuşmada, “ananızın ak sütü gibi bir şampiyonluk elde ettiniz. Hepinizin ayarı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılara imza atacaksınız” dedi.

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ise “Ünal Hocamız fırsat buldukça her maçımıza gelmeye çalıştı. Ünal Hocanın yanımızda olması Trabzonspor’un yanımızda olması anlamına geliyor. Trabzonspor’un resmi pilot takımı olmak bizim en büyük arzumuz. Biz Süper Lige çıkmayı hedeflemiyoruz. Çünkü Süper Ligde Trabzonspor’umuz var. Bizler PTT Lige çıkıp, burada kalıcı olup en büyük sevdamız Trabzonspor’a hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor