Karaman: Maçın yıldızı Hakan

Çaykur Rizespor teknik Direktörü Hikmet karaman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.Karaman, "Aslında bugün 3 puan alıp aradaki farkı yediye çıkarmak istiyoruk. Net poziyonlarımız var. Etkili vuruş yapamadık. Tuhaf bir gol yedik. Bunlar olabilir.

Karaman: Maçın yıldızı Hakan

Çaykur Rizespor teknik Direktörü Hikmet karaman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Karaman, "Aslında bugün 3 puan alıp aradaki farkı yediye çıkarmak istiyoruk. Net poziyonlarımız var. Etkili vuruş yapamadık. Tuhaf bir gol yedik. Bunlar olabilir. ikinci yarıda şut var, orta var, gol pozisyonu var ama kaleci Hakan maçın yıldızı oldu. Son derece önemli bir maçı kaybettik. İkinci yediğimiz golde faul var. Avantaja bıraktı ama bizden iki oyuncu durdu ve Ekici topu eliyle devam ettirdi. Burada hakem bir talihsizlik yaşadı. Çarşamba günü Gaziantepspor maçı var. Bu farkı koruyup yolumuza devam etmemizlazım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor