Karaman: Küme düşmeyeceğiz

Hikmet Karaman mağlubiyetin ardından açıklama yaptı

Karaman: Küme düşmeyeceğiz
4-2'lik Kayserispor mağlubiyetinin ardından konuşan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, taraftarları destek olmayı çağırdı. Hikmet Karaman meydan okuyarak: 'lig sonunda herkesi göreceğiz. Bu takım düşmeyecek' dedi.

İşte Hikmet Karaman'ın maç sonu açıklamaları:

'1-0'dan sonra çok basit hatalar yaptık. İnanılmaz basit hatalar yaptık. Karşınızda da organize gelip baskı yaratmaya çalışan bir ekip var. İçeri en azından 1-1 girmeliydik. Yememeliydik golü. Biz 1-2'i de 1-3'i de çevirebilecek bir takımız. İkinci yarının başında direkten dönen top 2-2 olsa çok başka olacak. Bu arada 10 kişi kalmak zor. 10 kişi kalmayacaksınız."

'Bu takım küme düşmeyecek'

"Bir anti-parantez açıyorum. Lig sonunda herkesi göreceğim.Bu takım küme düşmeyecek. Çok iyi oynayan bir takım bu. Çok küçük nüanslarla maç kaybeden bir takım bu. Bu takım düşmeyecek. Sen önce takımına destek ol, köstek olma. Destek ol sezon sonunda hesabını sorarsın. Köstek olma önce destek ol. Madem Karadenizliyiz, madem Rizeliyiz. Yere düştüğümüz zaman kalkacağız ve nasıl kalktığımızı göstereceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler