Karaman ile yollar ayrıldı

Gökçek; "İnanılmaz bir sözleşmesi var. Çok fazla yetki verilmiş. Cengiz Topel Başkan göreve gelmeden 1 gün önce yapılmış bir sözleşme. Cezaları ve ödülleri konulduktan sonra 1.750 milyonluk bir sözleşme haline gelmiş" "Parasını kesinlikle ödemeyeceğiz dem

Karaman ile yollar ayrıldı
Gökçek; "İnanılmaz bir sözleşmesi var. Çok fazla yetki verilmiş. Cengiz Topel Başkan göreve gelmeden 1 gün önce yapılmış bir sözleşme. Cezaları ve ödülleri konulduktan sonra 1.750 milyonluk bir sözleşme haline gelmiş"

"Parasını kesinlikle ödemeyeceğiz demedik. Hakettiği parasını biz kendisine ödeyeceğiz. Konu sadece para değil. Sözleşmesinde verilen yetkilerin kısıtlanmasını istedik ancak şartlar ne olursa olsun yollarımızı ayrıdık"

"Bu sözleşmede imzası bulunan sayın Serdar Özersin'in imza yetkisi yok"

"Hikmet Hoca ile çalışmak istemesek geldiğimiz gün görevine son verirdik. 12. hafta olmasına rağmen yaşanan kötü sonuçlar nedeniyle kendisiyle yollarımızı ayırmak istedik."

"Teknik direktörlük için Hagi ile görüşüyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler