Karaman gözünü iki Trabzonsporlu'ya dikti!

Çaykur Rizespor transfer harekatına başlıyor. Yeşil mavili ekibin gündeminde Trabzonspor'lu Sefa Yılmaz ile yine bordo mavililerle yolları ayrılan Marin bulunuyor. Karadeniz ekibi iyi bir kadro kurarak 3 yıldır yaşadığı küme düşme stresinden bu sezon uzak

Karaman gözünü iki Trabzonsporlu'ya dikti!
Çaykur Rizespor transfer harekatına başlıyor. Yeşil mavili ekibin gündeminde Trabzonspor'lu Sefa Yılmaz ile yine bordo mavililerle yolları ayrılan Marin bulunuyor. Karadeniz ekibi iyi bir kadro kurarak 3 yıldır yaşadığı küme düşme stresinden bu sezon uzak olmak istiyor.
 
Teknik direktör Hikmet Karaman transfer çalışmalarına başlarken, tecrübeli hocanın listesi ortaya çıkmaya başladı.
 
Trabzonspor’un yollarını ayırdığı Marko Marin ve bonservisi Kayseri Erciyes’te bulunan Oğulcan Çağlayan’ı takımda görmek isteyen Karaman iki oyuncunun daha peşinde. Bunlardan biri Trabzonsporlu Sefa Yılmaz. Şota döneminde kadro dışı bırakılan ancak Ersun Yanal’ın gelişiyle durumu belirsiz olan Sefa konusunda Rizespor, komşu kentten öncelik isteyecek.
 
Aylardır izliyor
 
Hikmet hoca, sözleşmesi biten Koray Altınay’ın boşluğunu ise İngiltere’den doldurmayı hedefliyor. League One (3.Lig) ekibi Millwall’da oynayan Mahlon Romeo’yu aylardır takip eden başarılı çalıştırıcı, 20 yaşındaki futbolcuyu takıma kazandırmak istiyor. Romeo geçen sezon Millwall’da 17 maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor