Karaman galibiyet için ne dedi

Ünal Karaman, basın toplantısında ise bordo-mavili futbolcuların olağanüstü gayretli oynayarak sonuca ulaştıklarını söyledi. Karaman, bordo-mavililerin 2-1 kazandığı maçın ardından yaptığı değerlendirmede, geçen hafta bordo-mavili kulüpte yaşanan olaylard

Karaman galibiyet için ne dedi
Ünal Karaman, basın toplantısında ise bordo-mavili futbolcuların olağanüstü gayretli oynayarak sonuca ulaştıklarını söyledi.

Karaman, bordo-mavililerin 2-1 kazandığı maçın ardından yaptığı değerlendirmede, geçen hafta bordo-mavili kulüpte yaşanan olaylardan herkesin haberdar olduğunu belirterek, ''Her fırsatta 'Trabzonspor, büyük camia bu sorunları engelleri aşacak güçtedir' dedik. Bu hafta bize inananlara sıkıntı olmadığı imajını vermeye çalıştık. Arkadaşlar da olağanüstü gayretli oynadılar ve sonuca ulaştık'' dedi.

Bordo-mavili takımda uzun zamandır oynamayan oyuncular olduğunu kaydeden Karaman, ''Aralarında maç sonunda yorulanlar oldu. Ekstra performans sergileyenler oldu. Oyun liderliğini alabilecek üst düzey tecrübede oyuncu olmadığı için oyuncular kendilerine verilen görevleri yaptılar. İnançla, birbirlerine destek vererek bu zorluğu aşmaya çalıştılar. Bu saatten sonra Trabzonspor'da 'kriz' sözcüğü kullanılmazsa ayriyeten mutlu olurum'' diye konuştu.

Karaman, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşılmasına ilişkin olarak ise şunları söyledi:
''Şenol hocanın gelmesi camiamıza hayırlı olacaktır. Şu anda bizim teknik yeterlilikten daha fazlasına ihtiyacımız var. Dolayısıyla Şenol hocamızın gelmesi 'Trabzonsporluyum' diyenlerin ihtiyacı olan güveni sağlayacaktır. Şenol hoca geldikten sonra benim durumum şekillenir. Uzun dönem birlikte milli takımlarda görev yaptık. Birinci öncelik Şenol hocanın Trabzonspor'da olmasıdır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler