Karaman da ifade veriyor

Şike soruşturması kapsamında Teknik Direktör Hikmet Karaman da ifade vermek üzere İstanbul emniyet müdürlüğüne geldi.

Karaman da ifade veriyor

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında bugün de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde hareketli bir gün yaşanıyor. Adnan Sezgin, Gökçek Vederson, Serkan Balcı, Alaeddin Yıldırım ve Özkan Doğan gibi isimler, ifadelerinin ardından emniyetten ayrıldı.

Eski Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım, Ömer Temelli, kulüp genel müdürü Serkan Acar, Trabzonsporlu Serkan Balcı, Bursasporlu Gökçek Vederson, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Metin Depe, teknik direktör Hikmet Karaman, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

İfadeye çağırılan isimlerden Adnan Sezgin, Serkan Balcı, Gökçek Vederson, Metin Depe, Ömer Temelli, Alaeddin Yıldırım ve Özkan Doğan sorgularının ardından Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Bugün, Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz'in de Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor