Karadenizspor'un zirve umudu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırşehirspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Aytaç Akyüz, 3 puan alarak zirveye ortak olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi. Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen haft

Karadenizspor'un zirve umudu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırşehirspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp asbaşkanı Aytaç Akyüz, 3 puan alarak zirveye ortak olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi.

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Çorumspor'a yenilerek zirve yarışında çok önemli 3 puan kaybı yaşadıklarını belirterek, ''Çorumspor deplasmanından 3 puan almayı başarabilseydik, zirvenin en iddialı takımı durumuna gelecektik. Futbolda yenmek de var yenilmek de. Her şey bitmiş değil. Lider Etimesgut Şekerspor'un 5 puan gerisindeyiz. Önümüzde 5 maç var. Bu karşılaşmalarda en az kayıp nasıl yaşarız, bunun hesabını yapıyoruz'' dedi.

Art arda ikinci deplasman maçlarını oynayacaklarını ifade eden Akyüz, ''Kırşehirspor'un ligin alt sırasında olması bizleri pek ilgilendirmiyor. Biz kendi konumumuza bakıyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Zirvedeki takımlar kendi aralarında maçlar yapacak. Bu takımlar puan kaybederken biz kazanmak istiyoruz. Kırşehirspor maçı da bu açıdan büyük önem taşıyor. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile zirveye ortak olduğumuzu tekrardan göstermeliyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler