Karadenizspor'un yeni hedefi

Derelioğlu, sezona başlarken yeni bir takım oluşturmanın sancılarını yaşadıklarını belirterek, ''Trabzonspor'un elindeki oyuncuların dışarıya gitmemesi ve gelişimlerini burada tamamlaması hedefiyle oluşturulan bu ekipte takım olma sıkıntıları yaşadık. İle

Karadenizspor'un yeni hedefi

Derelioğlu, sezona başlarken yeni bir takım oluşturmanın sancılarını yaşadıklarını belirterek, ''Trabzonspor'un elindeki oyuncuların dışarıya gitmemesi ve gelişimlerini burada tamamlaması hedefiyle oluşturulan bu ekipte takım olma sıkıntıları yaşadık. İlerleyen haftalarda hem takım olma yolunda hem de sonuçsal anlamda bazı şeyler rayına oturdu. Hem hedefe yürümek hem de takım olma yolunda ilerlemek zorundaydık. İyi futbol ortaya koymak, iyi futbolcuyu ön plana çıkarmak ve Bank Asya 1. Ligi'ne yürümek gibi bir misyon üstlendik'' dedi.

Gelinen noktada play-off grubuna kalamamanın çok büyük bir dezavantaj olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ifade eden Derelioğlu, ''Çünkü orada şehir takımlarıyla, yani hedefe yürüyen ve tecrübeli isimlerden oluşan takımlarla yarışacaktık. Şimdi klasman grubunda liderlik mücadelesi vereceğiz. Belki bu bizim için daha kolay olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor