Karadenizspor'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, zor olacağını düşündükleri bir maçtan farklı galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi. Derelioğlu, Çorumspor karşısına kazanmak için çıkt

Karadenizspor'un gözü zirvede

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, zor olacağını düşündükleri bir maçtan farklı galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Derelioğlu, Çorumspor karşısına kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Maçın ilk başlarından itibaren oyunun kontrolünü ele aldık. İlk yarıda rakip kalede bir çok pozisyon bulduk. Futbolcularım ele geçirdiği iki pozisyonu iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattık'' dedi.

İkinci yarıya skoru korumak için çıktıklarını ifade eden Derelioğlu, ''İki farklı önde olmamızdan dolayı daha rahat oyun ortaya çıkardık. Bu yarıda da bulduğumuz bir golle çok zorlu olacağını düşündüğümüz bir maçtan farklı galibiyetle ayrılmayı başardık. Böylece iki hafta üst üste galip gelmiş olduk. Futbolcularımı bu maçta ortaya koydukları güzel futbol ve kazanma hırsından dolayı kutluyorum. Bu galibiyetlerin devamı gelecektir. Bizler için kötü günler geride kaldı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor