"Karadenizspor'u yenmeliyiz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da asbaşkan Şeref Bektaşoğlu, rakibimizi bu maçta yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Bektaşoğlu, ikinci yarı öncesi iyi bir ka

"Karadenizspor'u yenmeliyiz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da asbaşkan Şeref Bektaşoğlu, rakibimizi bu maçta yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Bektaşoğlu, ikinci yarı öncesi iyi bir kadro kurduklarını belirterek, “Ligde iyi bir yerde değiliz, Arsinspor'u hak ettiği yer taşıyabilmek için iyi bir kadro kurduk. Amacımız bu takımı bu ligde tutmaktır” dedi.

Trabzon Karadenizspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Bektaşoğlu, “Var gücümüzle lige konsantre olduk, bu saatten sonra kesinlikle puan kaybına tahammülümüz ve lüksümüz yok. Bu maç ikinci yarının ilk maçı olduğu içinde önemli, Trabzon Karadenizspor'u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor