Karadenizspor'da seriye devam

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, galibiyet serilerini sürdüreceklerini söyledi. Sayitoğlu, Trabzon Karadenizspor'da kötü günlerin geride kaldığını beli

Karadenizspor'da seriye devam

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, galibiyet serilerini sürdüreceklerini söyledi.

Sayitoğlu, Trabzon Karadenizspor'da kötü günlerin geride kaldığını belirterek, ''Pazarpor ve Çorumspor galibiyetleriyle moral bulduk. Oyuncularımızın gerçek güçlerini ortaya koydukları takdirde yenemeyecekleri takım yok'' dedi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Sayitoğlu, ''Futbolcularımız, yavaş yavaş da olsa uyum sorunu aştılar. Son iki haftadır iyi çıkış yakaladık. Galibiyet serimizi Yimpaş Yozgatspor maçında da sürdüreceğiz. Oyuncularımıza bu maçta da güveniyoruz. Bu maçta 3 puan alarak Trabzon'a dönmek istiyoruz, bunu da başaracağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Takımın moralinin üst seviye olduğunu da kaydeden Sayitoğlu, şunları söyledi:
''Yimpaş Yozgatspor maçı hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürüyoruz, rakibimizin ligin en son sırasında olması bizi pek ilgilendirmiyor. Bizler her maça nasıl 3 puan için çıkıyorsak bu maça da galip gelmek için çıkacağız. Çalışmalarımızı bu yönde, ciddi bir şekilde sürdürüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor