Karadenizspor yakışanı yapacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta gelecek hafta deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, kendilerine yakışan futbolu sahaya yansıttıkları takdirde her engeli aşacaklarını söyledi. Bülbül, bu haftayı maç ya

Karadenizspor yakışanı yapacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta gelecek hafta deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, kendilerine yakışan futbolu sahaya yansıttıkları takdirde her engeli aşacaklarını söyledi.

Bülbül, bu haftayı maç yapmayarak geçireceklerini belirterek, ''Haftaya Pazarspor ile deplasmanda çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Takımımızdan beklentilerimiz çok fazla. Yeni takım olduğumuz için uyum sorun yaşadık, yavaş yavaş bu sorunu aştığımıza inanıyorum. Bize güvenen ve inanları mahcup etmeyeceğiz'' dedi.

Trabzon Karadenizspor'un artık puan kaybetme lüksü olmadığı ifade eden Bülbül, ''Çok iyi bir takımımız var. Bizler kendimize yakışan futbolu sahaya yansıttığımız takdirde aşamayacağımız engel yok. Pazarspor karşılaşması da bizler için önemli. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız. Alacağımız bir galibiyetle çıkışa geçme planları yapıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor