Karadenizspor iyi yolda

TFF 2. Lig 4. Grup'ta gelecek hafta sahasında Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, bu maçı da kayıpsız atlatarak ligde üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi. Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta Paz

Karadenizspor iyi yolda
TFF 2. Lig 4. Grup'ta gelecek hafta sahasında Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, bu maçı da kayıpsız atlatarak ligde üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta Pazarspor'u deplasmanda yenerek moral bulduklarını belirterek, ''Bu galibiyetle kötü gidişimize son verdiğimize inanıyoruz. Şimdi önümüzde Çorumspor maçı var. Bu maçta da galip gelerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Sayitoğlu, ''Futbolcularımız kalitesini ortaya koyduğu ve kazanmak için her şeyi yaptıkları takdirde yenemeyecekleri takım yoktur. Yeter ki gerçek güçlerini sahada gösterebilsinler. Bizler takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz'' diye konuştu.

Çorumspor maçında taraftarlarının Yavuz Selim Stadı'nın doldurmasını ve Karadenizspor'u 90 dakika desteklemelerini istediğini kaydeden Sayitoğlu, şöyle devam etti:

''Taraftarlar bizim 12. adamımızdır. 12. adam olmadığı takdirde takımlar bir hiçtir. Çünkü hedeflediğimiz yolda en büyük yardımcımız taraftarımızdır. Çorumspor iyi bir takım. Rakibimizin ligdeki konumu bizleri ilgilendirmiyor.
Bu maçta da galip gelerek alacağımız 3 puanla ligde daha da yukarılara çıkmak istiyoruz. Bunun yolu da galibiyetten geçiyor. Bunu elde edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler