Karadenizspor güç gösterecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda yarın Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta futbolcularının gerçek güçlerini göstererek galip gelmek istediğini söyledi. Derelioğlu, yaptığı açıklamada, çok önemli

Karadenizspor güç gösterecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda yarın Pazarspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, bu maçta futbolcularının gerçek güçlerini göstererek galip gelmek istediğini söyledi.

Derelioğlu, yaptığı açıklamada, çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Pazar'a kazanmak için gideceğiz ve bunu başaracak güçteyiz. Lige iyi başlayamadık, dalgalı bir seyir gösterdik, iyi bir çıkış yakalayamadık. Bunda uyum sorunu, oyuncuların değişik yerlerden ve Trabzonspor A takımından gelmesi etkili oldu. Bunun yanında rakiplerimizin bize karşı adaptasyonları da farklı oldu'' dedi.

Toplumda her maçı kazanmaları gerektiği yönünde bir izlenim bulunduğunu ve bunun takım üzerinde olumsuz etki yaptığını kaydeden Derelioğlu, şöyle devam etti:
''Toplumun önüne bu şekilde atılmamız, takımın üzerinde ister istemez sıkıntı ve stres oluşturdu. Bunun için de arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Futbolcularımın alınan bir mağlubiyetin altından kalkması çok zor oldu. Herkesin bu takımdan beklentisi var, zamanla bu sorunlarımızı aşacağız ve daha iyi olacağız. Pazarspor maçında da iyi bir futbolla 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Gerçek gücümüzü ortaya koyarak kazanmayı arzuluyoruz.''

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor