Karadenizspor galibiyet istiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın Arsinspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, başkan yardımcısı Derviş Köz, rakiplerini yenerek moral bulmak istediklerini söyledi. Köz, Erzurumspor deplasmanında 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bir türlü istikrarlı

Karadenizspor galibiyet istiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın Arsinspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, başkan yardımcısı Derviş Köz, rakiplerini yenerek moral bulmak istediklerini söyledi.

Köz, Erzurumspor deplasmanında 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bir türlü istikrarlı sonuçlar alamadık. Çok iyi bir kadroya sahibiz, ancak uyum sorunu yaşıyoruz. Bu sorunu aştığımız takdirde Trabzon Karadenizspor çok daha iyi yerlerde olacaktır'' dedi.

Hedeflerinin Bank Asya 1. Lig'e yükselmek olduğunu belirten Köz, ''Takımımız acilen toparlanacaktır diye düşünüyorum. Bu takımın yeri zirve olmalıdır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bölgemizin takımı olan Arsinspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmanın öncelikle Fair Play içinde geçmesini istiyoruz. Futbolseverlere iyi bir maç seyrettirmek amacındayız. Bizler galip gelerek moral bulmak istiyoruz, inşallah maç sonunda 3 puanı alan taraf oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler