Karadenizspor 3 puan istiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda yarın Tokatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da başkan yardımcısı Şaban Bülbül, Trabzon'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Bülbül, yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasına kötü bir başlangıç yaptıkla

Karadenizspor 3 puan istiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda yarın Tokatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da başkan yardımcısı Şaban Bülbül, Trabzon'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Bülbül, yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 haftasına kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Akçaabat Sebatspor maçını kazanarak moral bulduk. Kazanmak çok güzel bir duygu. Bu galibiyetle kötü günler geride kaldı'' dedi.

Yarın Tokat'ta zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını ifade eden Bülbül, ''Sporcularımıza bu maçta güveniyoruz. Kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz. Kendimize yakışır futbol oynayacağız. Trabzon'a Tokat deplasmanından 3 puan alarak dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor