Karadenizli kahraman anne babaya son görev

Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde çıkan yangında 2 çocuğu son anda kurtaran ancak, yaşamlarını yitiren Erdal ve Ayşe Ergin çifti bugün memleketleri Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde son yolculuklarına uğurlandı.  Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde 30 yaşındaki Erdal Ergin i

Karadenizli kahraman anne babaya son görev
Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde çıkan yangında 2 çocuğu son anda kurtaran ancak, yaşamlarını yitiren Erdal ve Ayşe Ergin çifti bugün memleketleri Ordu'nun Çaybaşı İlçesi'nde son yolculuklarına uğurlandı. 
 
Rize'nin Pınarbaşı Köyü'nde 30 yaşındaki Erdal Ergin ile eşi 25 yaşındaki Ayşe Ergin, çocukları 4 yaşındaki Eylül ve 4 aylık Ecemnur ile birlikte oturdukları 2 katlı evde dün sabah yangın çıktı. Alevler içinde kalan evin alt katında pencereden bağırarak yardım isteyen anne ve baba kızlarını pencerenin demir parmaklıkların arasından yardıma gelenlere vererek kurtarılmasını sağladı. Köylüler, iki çocuğu alıp bölgeden uzaklaştırırken anne ve baba dışarı çıkamayınca yanarak öldü. İki çocuğunu kurtaran ancak kendileri hayatını kaybeden Ergin çifti, bugün memleketleri Ordu’nun Çaybaşı İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. 
 
 
Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi ardından çiftin cenazeleri Çaybaşı İlçesi İlküvez Mahallesi'ndeki evlerine getirilerek yakınlarından helallik alındı. Daha sonra İlküvez Mahallesi Asak Camii'nde Erdal ve Ayşe Ergin için öğleleyin cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı ardından çiftin cenazesi Asak Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler