Karadeniz'in hedefi ilk 3!

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Aytaç Akyüz, hedeflerinin ligi ilk 3 takım arasında bitirmek olduğunu söyledi. Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ofspor

Karadeniz'in hedefi ilk 3!

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Aytaç Akyüz, hedeflerinin ligi ilk 3 takım arasında bitirmek olduğunu söyledi.

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ofspor karşısında önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''İki haftadır üst üste galip geliyorduk. Üçüncü maçımızda Ofspor karşısında berabere kalarak, zirve yolunda önemli 2 puan kaybettik. Ama Ofspor maçı bizim için geride kaldı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Tokatspor maçını düşünmeye başladık'' dedi.

Maçın hazırlıklarına bugün başladıklarını ifade eden Akyüz, ''Bu maç bizim için çok önemli. Rakibimiz ligde bizim bir puan önümüzde. Bu maçı kazandığımız takdirde önlerine geçeceğiz. Bu maçı kazanarak, tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Hedefimiz bu ligi ilk 3 takım arasında bitirmek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler