Karadeniz'in gözü zirvede

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un asbaşkanı Aytaç Akyüz, rakiplerini deplasmanda yenerek zirve yarışında yara almamak istediklerini söyledi. Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu Çoru

Karadeniz'in gözü zirvede

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un asbaşkanı Aytaç Akyüz, rakiplerini deplasmanda yenerek zirve yarışında yara almamak istediklerini söyledi.

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu Çorum deplasmanına galibiyet için gideceklerini belirterek, ''6 maçtır iyi bir çıkış yakaladık ve yenilmiyoruz. Çorum deplasmanında da galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Son haftalarda takım olarak çok iyi bir çıkış yakaladık, taraftarımız da bu takımı sahiplendi. Böylece futbolcularımız motive oldu ve işin ciddiyetinin farkına vardılar'' dedi.

Genç bir kadroya sahip olduklarını anımsatan Akyüz, ''Oyuncularımız maç yaptıkça tecrübe kazandılar, iyi de futbol oynuyorlar. İlk devrede Çorumspor ile sahamızda berabere kalmıştık. Bu sefer deplasmanda rakibimizi yenerek rövanşı almak istiyoruz. Zirve yarışında yara almak istemiyorsak, bu maçı kayıpsız geçmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler