Karadeniz'e GÜNEŞ'ler doğdu!

Güneş ailesinin Türk futboluna sunduğu kardeş teknik adamlar, çalıştırdıkları takımlarla zirvedeler... Sabahın haberine göre Şenol Güneş teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor'u Süper Lig'de liderliğe taşırken, kardeşi Bahattin Güneş'in de antrenör ola

Karadeniz'e GÜNEŞ'ler doğdu!

Güneş ailesinin Türk futboluna sunduğu kardeş teknik adamlar, çalıştırdıkları takımlarla zirvedeler... Sabahın haberine göre Şenol Güneş teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor'u Süper Lig'de liderliğe taşırken, kardeşi Bahattin Güneş'in de antrenör olarak çalıştığı Samsunspor, Banka Asya 1.Lig'de zirveye yerleşti. Futbolcu iken şampiyonluklar yaşadığı Trabzonspor'da teknik direktörlük görevinde şampiyonluğa ulaşamayan Güneş'in takımı Trabzonspor, ligde 28 maç sonucunda 66 puanla Fenerbahçe'nin iki puan önünde liderlik koltuğunda bulunuyor. Bordo mavili takım kalan 6 maçını kazanırsa şampiyon olacak.

ÇİFTE BAYRAM MI OLACAK?

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın yardımcılığı yapan kardeş Bahattin Güneş de abisinden geri kalmıyor. İki yıldan bu yana Samsunspor'da görev yapan kardeş Güneş'in göreve başladığında ligin dibinde yer alan Samsunspor bu sezon Bank Asya 1.Lig'de lider durumda. Bahattin Güneş, "Ben 2. ligde Pendikspor'u şampiyon yaptım. Ağabeyim ise her kupayı aldı ama teknik adam olarak hiç şampiyonluk yaşamadı. İnşallah lig sonunda Karadeniz'de çifte bayram olur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor