Karadenizde" FIRTINA' kopacak

KARADENİZ’DE FIRTINA KOPACAKTrabzonspor evinde oynayacağı Fenerbahçe'yi mağlup ederek moral bulmak istiyor. Bordo mavili ekipte  Emre Güral, Kadir Keleş ve Bamba sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek İstanbulun üç takımın biri olan Fenerbahçe’de ise Baron

Karadenizde" FIRTINA' kopacak

KARADENİZ’DE FIRTINA KOPACAK

Trabzonspor evinde oynayacağı Fenerbahçe'yi mağlup ederek moral bulmak istiyor. Bordo mavili ekipte  Emre Güral, Kadir Keleş ve Bamba sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek İstanbulun üç takımın biri olan Fenerbahçe’de ise Baroni cezalı  Alves sakat, Egemen’in durumu ise şüpheli

Trabzonspor'da gözler kaleci Onur'a çevrildi. Bu sezon muhteşem bir performans gösteren kaptan adeta takımının kurtarıcısı oldu. Bu sezon Trabzonspor’da Onur Kıvrak , kalesine 128 şutla en çok isabetli şut gelen  file bekçisi olurken kaptan, 28 kritik kurtarış yapıp 26 gol yedi.

Fenerbahçe ise bu sezon 51 gol atarken ,Trabzonspor rakibi Fenerbahçeyi  en son 2010-11 futbol sezonunda mağlup etti. Bordo mavililer şikeden ceza alan Fenerbahçeyi bu akşam eli boş gönderirse bordo mavililer ligde 4.sıraya yerleşecek. 

FENERBAHÇE DEPLASMANDA  KAZANAMIYOR

 Ligde 2014 yılında deplasmanda galibiyeti bulunmayan ve son 4 dış saha maçında galip gelemeyen sarı-lacivertliler, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Sezona deplasmanda Torku Konyaspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, 16. haftada Karabük'te Kardemir Karabükspor'a, 19. haftada da dış sahada Eskişehirspor ve 20. haftada da Sivas'ta Sivasspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, 22. haftada da Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

 STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

HAKEM: Bülent Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor