Karadeniz takımında transfer!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunpor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, kaleci Eray Çalışkan ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi.Kurt, geçen sezon Giresunspor forması giyen Çalışkan ile tekrar anlaştıklarını söyledi.Çalışkan'ın gelecek sezon da yeşil

Karadeniz takımında transfer!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunpor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, kaleci Eray Çalışkan ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Kurt, geçen sezon Giresunspor forması giyen Çalışkan ile tekrar anlaştıklarını söyledi.

Çalışkan'ın gelecek sezon da yeşil beyazlı formayı giyeceğini belirten Kurt,  "Kaleci Eray çalışkan ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Daha önceki görüşmelerimizde Çalışkan ile yollarımızı ayırma kararı almıştık ancak şimdi tekrar kendisiyle anlaştık. Kendisinin Giresunspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Kendisi ilerleyen günlerde Giresun'a gelerek sözleşme imzalayacak. Transfer çalışmalarımız devam edecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler