Karadeniz takımında görev bölümü!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da gerçekleşen olağanüstü kongrenin ardından oluşturulan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı. Başkanlığını Nedim Türkmen'in yaptığı yönetim, ilk toplantısını Durugöl Tesislerinde gerçekleştirdi. Toplantının sonunda yönet

Karadeniz takımında görev bölümü!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da gerçekleşen olağanüstü kongrenin ardından oluşturulan yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı. 

Başkanlığını Nedim Türkmen'in yaptığı yönetim, ilk toplantısını Durugöl Tesislerinde gerçekleştirdi. 

Toplantının sonunda yönetimdeki görev bölümü şu şekilde oluştu:

"İkinci başkan İbrahim Hakkı Hatipoğlu, asbaşkan Uğurcan Ataoğlu, sportif işlerden sorumlu başkan yardımcısı Tahsin Türkmen, mali, idari ve hukuki işlerden sorumlu başkan yardımcısı Adem Türkmen, genel sekreter Koray Korkmaz, muhasip üye Sefahi Duran, sağlık işlerinden sorumlu asbaşkan İdris Altınel, ekonomi, yatırım, strateji ve yeni teknolojilerden sorumlu üyeler Cemil Güldaş, Uygun Hekim ve Gülden İnanlı, amatör şubelerden sorumlu üyeler Murat Yurdakul ve Abdullah Yüksel, altyapı, futbol okullarından sorumlu üyeler Soner Mağden ve Salih Kovan, stadyum, tesis ve güvenlikten sorumlu üyeler Erol Aydoğdu ve Erkan Türkmen, basın sözcüsü Durmuş Karaağaç ve Alparslan Baki Ertekin, taraftar ve derneklerden sorumlu üyeler Veysel Yerebasmaz, Mehmet Karaman ve Abdulkadir Oldu, İstanbul temsilcisi ve amatör şubelerden sorumlu üyeler Yücel Yalçınkaya ve Serkan Demiroğlu."

Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, görev dağılımı sonucu 25 kişilik yönetim kurulu olarak çalışacaklarını belirterek, yönetimde ilk defa kadın bir üyenin yer aldığını, bu ismin de Gülden İnanlı olduğunu belirtti. 

Herkesi kucaklamak için yola çıktıklarını belirten Türkmen, "Beyaz bir sayfa açtık. İnşallah yeni yönetimimizle daha güzel işler başarmak istiyoruz. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor