Karadeniz maçına soruşturma

Kars Emniyet Müdürlüğü, TFF 2. Lig 4. Grup'ta oynanan Karsspor-Trabzon Karadenizspor maçı sonrasındaki olaylarla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, "05.11.2008 Çarşamba günü saat 14.00'de Kars Şehir Stadyumu'nda Karsspor-Trabzon Karadeni

Karadeniz maçına soruşturma

Kars Emniyet Müdürlüğü, TFF 2. Lig 4. Grup'ta oynanan Karsspor-Trabzon Karadenizspor maçı sonrasındaki olaylarla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

Açıklamada, "05.11.2008 Çarşamba günü saat 14.00'de Kars Şehir Stadyumu'nda Karsspor-Trabzon Karadenizspor takımları arasında TFF 2. Lig 4. Grup futbol müsabakası oynanmış ve müsabakayı Karsspor 1-0 kazanmıştır. Bazı basın kuruluşlarında maç sonunda Trabzon Karadenizspor'dan futbolcu ve idarecilerin polis tarafından darp edildiği, darp edilen futbolcuların, idareciler tarafından doktor raporu almak için hastaneye götürüldüklerinde, hastaneye alınmadıkları ve hastanede bulundukları süre zarfında kendilerine kötü davranıldığı şeklinde haberler yer almaktadır. Trabzon Karadenizspor futbol takımı oynanan müsabakayı son dakikalarda yediği golle 1-0 kaybetmiştir. Bu sonucun etkisiyle maç sonu soyunma odasına giderken futbolcuların Karsspor taraftarları ile yöneticilerini el hareketleri ve küfürlü sözlerle tahrik etmeleri üzerine güvenlik kuvvetlerimiz tarafından kendileri sözlü olarak uyarılmıştır. Ancak futbolcular protokol tribününde bulunanlar ve taraftarlara yönelik küfürlü sözlerine devam etmişler ve polisin görevlerini engellemişlerdir. Buna rağmen taraflar arasında olay meydana gelmesi önlenmiş, yöneticiler, teknik heyet ve sporcuların soyunma odalarına gitmeleri sağlanmıştır. Bu sırada güvenlik tedbirlerinde görevli 2 polis memuru ve 1 futbolcu yaralanmıştır. Polis memurunun elbisesi yırtılmış ve kalkanı kırılmıştır. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda hastaneden doktor raporları alınmış ve hazırlanan soruşturma evrakı adli makamlara gönderilmiştir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor