Karadeniz kan kaybı istemiyor!

TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, önlerindeki maçları kayıpsız atlatarak zirvedeki takımlarla puan farkını azaltmak istediklerini söyledi. Örs, AA muhabirine yaptığı aç

Karadeniz kan kaybı istemiyor!

TFF 2. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, önlerindeki maçları kayıpsız atlatarak zirvedeki takımlarla puan farkını azaltmak istediklerini söyledi.

Örs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor ile yapacakları karşılaşmanın her şeyden önce centilmence geçmesini istediklerini belirterek, ''Trabzon derbisi olarak nitelendirilen ve Trabzon futbolunu 2. Lig'de temsil eden iki takımın karşılaşmasının çok çekişmeli olacağına inanıyoruz. Skor ne olursa olsun Trabzon futbolu kazanmalı. Ofspor bizim kardeş takımımız ve onlara da başarılar diliyoruz'' dedi.

Kulüplerinin kuruluş amacının, Trabzonspor (A) takımına genç futbolcu kazandırmak olduğunu ifade eden Örs, şunları kaydetti:
''Trabzonspor alt yapısı gibi genç futbolcuları yetiştirerek Trabzonspor'a kazandırma gayesindeyiz. Bunun yanında ligde de Trabzonspor'u ve Trabzon futbolunu iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. İyi bir takıma sahibiz ve ligde futbol adına iyi şeyler yapabiliriz. Hedefimiz hep zirve olmalıdır. Önümüzdeki maçları kayıpsız atlatarak zirvedeki takımlarla puan farkını azaltmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler