Karadeniz elinden geleni yaptı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak kazanamadıklarını söyledi. Derelioğlu, Erzurumspor karşısında m

Karadeniz elinden geleni yaptı
TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak kazanamadıklarını söyledi.

Derelioğlu, Erzurumspor karşısında mücadele açısından iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Savunmada yaptığımız bireysel hatalardan dolayı iki kez geriye düştük. Ancak sonuna kadar mücadelemizi vererek skoru eşitledik. Kazanmak için de her şeyi yaptık, ama kazanamadık'' dedi.

Artık önlerindeki maçlara bakacaklarını ifade eden Derelioğlu, ''İyi bir takıma sahibiz. Bu takımın olması gereken yer burası değil, bizler hep yukarılarda olmalıyız. Sahadaki hatalarımızı gidererek, daha iyi sonuçlar almak için gayret sarf edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor