Karadeniz ekibine skandal ceza!

Süper Lig’e çıkacak son takımın belirleneceği Samsunspor – Mersin İdmanyurdu play off final maçında ilginç bir durum ortaya çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 18 Mayıs Pazar günü saat 17.30'da oynanacak final maçı için TFF’den skandal bir karar çıktı.Profes

Karadeniz ekibine skandal ceza!

Süper Lig’e çıkacak son takımın belirleneceği Samsunspor – Mersin İdmanyurdu play off final maçında ilginç bir durum ortaya çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 18 Mayıs Pazar günü saat 17.30'da oynanacak final maçı için TFF’den skandal bir karar çıktı.

Profesyonel Disiplin Kurulu'nun 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdığı Samsunspor cezasını final maçında çekecek.

Mersin İdmanyurdu ile Samsunspor tribünlerinin yarı yarıya bölüşeceği maçta,  Mersin tarafı 'erkeklere' açık, Samsunspor tarafı ise sadece 'kadınlara ve 12 yaşın altındaki çocuklara' açık olacak.

Samsunspor Başkanı Haber61’e konuştu! Neler söyledi?

2.sayfada

SAMSUNSPOR’DAN  İTİRAZ

Samsunspor Başkanı Emin Kar Haber61’e konuyla ilgili yaptığı açıklamada PFDK’nın kararını Tahkim’e taşıyarak itiraz ettiklerini söyledi.

Başkan Kar böyle bir maçta bu cezanın oldukça ilginç olduğunu vurgulayarak;  Tahkim’e gidiyoruz.  Kararın Tahkim’den döneceğine inanıyoruz. Bu çok değişik bir durum. Türkiye’de ilk defa uygulanacak bir karar. Çok büyük bir kaos olacağını düşünüyoruz bu cezanın uygulanması halinde. Yarın bu kararın Tahkim’den döneceğini umuyoruz. Büyük bir ihtimallede döneceğini düşünüyorum. “ dedi.

Final maçı için de açıklamalarda bulunan Başkan Kar şöyle konuştu;

“Biz ilk defa Play- off oynayacağız. Bundan önce şampiyonluklar yaşayarak direk çıkıyorduk ama biz herşeyin bilincindeyiz, iyi bir hava yakaladık.  Taraftarlarımızla, iş adamlarımızla, bürokratlarımızla buradan yüzümüzün akıyla inşallah Süper Lig’e çıkacağız.”

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor