Karadeniz ekibine bir şok daha!

Ekonomik sıkıntılarla uğraşan Orduspor bu kez Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden gelen yazıyla şok oldu

Karadeniz ekibine bir şok daha!

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Orduspor'a bir darbe daha. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve kentten beklediği desteği alamayan Orduspor bu kez Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden gelen" tesisleri boşaltın" yazısıyla sarsıldı.

Trabzonlu teknik adam Turgut Kural'ın çalıştırdığı Orduspor konuyla ilgili olarak resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

1967 yılında kurulan ve yıllar boyu Ordu şehrinin en büyük markası olan Orduspor Kulübü, kuruluşunun 50.yıl dönümünde maalesef maddi ve manevi bir çok zorluk içerisinde var olma mücadelesi vermektedir.

Orduspor Kulübü olarak yaşadığımız onca problemler yetmezmiş gibi bugün maalesef kötü bir olayla daha karşı karşıya kalmış durumdayız. Yarım asırlık Orduspor Kulübü, bugün bulunduğu tesislerden 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen maalesef hukuksuz bir şekilde çıkartılmaya çalışılmaktadır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze gönderilen yazıda tesisleri 2 ay içerisinde boşaltmamız ve eski kulüp binasının yer aldığı bugün harabe halinde ki metruk binaya geçmemiz istenmektedir.

50 yıllık Orduspor Kulübü’nün bugün mevcut tesislerinden çıkartılarak gönderilmeye çalışıldığı, içinde bırakın insanın yaşamasını hiçbir canlının barınamayacağı metruk binanın halini sizlerle paylaşıyor, bı vahim tabloyu sizlerinde görmesini istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler