Karadeniz ekibinden ŞİKE iddiası!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün Asbaşkanı Akın Çiçek, "TFF'nin başındaki başkanından, en alttaki birimlerine kadar Balıkesirpor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kasetlerini bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyoruz" dedi.  Çiçek, düze

Karadeniz ekibinden ŞİKE iddiası!
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün Asbaşkanı Akın Çiçek, "TFF'nin başındaki başkanından, en alttaki birimlerine kadar Balıkesirpor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kasetlerini bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyoruz" dedi. 
 
Çiçek, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu oynanan Balıkesirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili olarak "Biz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olan bir kulüptük. Ama onların dürüst, ilkeli ve temiz duruşlarına dünkü maç hiç yakışmadı" diye konuştu. 
 
Maçın, Türkiye'de son yıllarda konuşulan şike yorumlarına adeta çanak tuttuğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu:
 
"Bütün spor camiası acaba bu maçta herhangi bir şaibeli durum olacak mı diye merak ediyordu. Herkes gibi biz de merak ediyorduk ve bu maçı dikkatlice izledik. Ligde son 10 maçını kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor nedendir bilinmez 8 as oyuncusundan yoksun ve neredeyse PAF takım takviyeli bir şekilde çıktığı mücadelede adeta oynamamak ya da bir penaltı yapıp Balıkesirspor'un içinde bulunduğu o endişeli ruh halini atmak için elinden geleni yaptı. Açıkçası hakemin de işi çok zordu. Bülent Yıldırım'ı da kutlamak lazım. Üç tane penaltı girişiminde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların sadece bir tanesine penaltı düdüğü çaldı. Biz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olan bir kulüptük. Ama onların dürüst, ilkeli ve temiz duruşlarına dünkü maç hiç yakışmadı. Hele Can Arat'ın yaptığı penaltıyı bir kere daha tüm spor kamuoyunun dikkatine sunuyoruz."
 
Maçın görüntülerinin TFF yetkililerince tekrar izlenmesini isteyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Dünkü maçı izleyen herkes, bu işin daha önceden bittiği düşüncesine kapıldı. Maalesef dünkü maç, Türkiye'de son yıllarda konuştuğumuz şike ve hatır şikesi yorumlarına açıkçası çanak tutmuştur. Ben, dünkü maçın bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu tarafından izlenmesini istiyorum. Biz, başkalarının başarıları ya da başarısızlıkları üzerine yaptığımız mücadelenin gölgelenmesini istemiyoruz. Ancak TFF'nin başındaki başkanından en alttaki birimlerine kadar Balıkesirpor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kasetlerini bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyoruz. Ayrıca  sahadaki İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların niyetlerinin samimi olmadığını görmek bizleri üzmüştür. Yakışmadı, olmadı."
 
Akın Çiçek, Orduspor'un artık play-off'ta mücadele edeceğini ve 2 yıl önceki gibi yeniden Süper Lig'e çıkan taraf olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor