Karadeniz ekibinde şok istifa

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un sportif direktörü Muhammet Dilaver, istifa etti.  Dilaver, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'da bir yıl daha görev süresi olmasına rağmen istifa etme kararı aldığını söyledi.  Kulüp yöneticilerinden Adem Türkmen v

Karadeniz ekibinde şok istifa
PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un sportif direktörü Muhammet Dilaver, istifa etti. 
 
Dilaver, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'da bir yıl daha görev süresi olmasına rağmen istifa etme kararı aldığını söyledi. 
 
Kulüp yöneticilerinden Adem Türkmen ve Tahsin Türkmen ile görüştükten sonra istifa etmesinin daha doğru olduğunu düşündüğünü belirten Dilaver, "Geçen sezon Süper Lig'e çıkamadığımızdan dolayı kendimi başarısız gördüm. Bu nedenle Orduspor'da bir yıl daha görev sürem olmasına rağmen istifa etme kararı aldım. Orduspor'da çok güzel günlerim geçti ancak istediğimiz hedefe ulaşamadık. Bu nedenle çok sevdiğim kulübünden ayrıldım. Bu zamana kadar her konuda bana destek veren başta kulüp başkanı Nedim Türkmen olmak üzere, yöneticiler Adem Türkmen ve Tahsin Türkmen'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Dilaver, Orduspor camiasında daha önce de 6 yıl görev yaptığını, mor beyazlı camiayı hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor