Karadeniz ekibinde şok!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Uğur Tütüneker ile gelecek sezon için anlaşmaya varılamadığı bildirildi. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, ligin son haftasında 3-1 kazandıkları Elazığs

Karadeniz ekibinde şok!
Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Uğur Tütüneker ile gelecek sezon için anlaşmaya varılamadığı bildirildi.
 
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, ligin son haftasında 3-1 kazandıkları Elazığspor maçının ardından yönetim kurulu üyeleriyle Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir araya geldi. 
 
Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri, sözleşmesi sona eren teknik direktör Uğur Tütüneker'in durumunu değerlendirdi. 
 
Kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamada, "Başkan Metin Kalkavan ile Uğur Tütüneker arasındaki toplantıda ortak noktayı bulamamamızdan dolayı, kontratı da bitmiş olan teknik direktörümüzle yeni sezon için anlaşmaya varamadık. Hocamıza ve ekibine zor dönemde bu görevi üstlendikleri için ve Rizesporumuzu düşme hattından kurtardıkları için camia olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Ferah, Tütüneker ve ekibine başarı dileklerini ilettiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler