Karadeniz ekibinde kongre sesleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, "1 Haziran 2009'dan itibaren sürdürdüğüm başkanlık görevimi, kongrede yeni bir ekibe devretmek istiyorum" dedi.  Türkmen, sosyal medyada kendisine ait resmi adres üzerinden açıklamalarda bul

Karadeniz ekibinde kongre sesleri
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, "1 Haziran 2009'dan itibaren sürdürdüğüm başkanlık görevimi, kongrede yeni bir ekibe devretmek istiyorum" dedi. 
 
Türkmen, sosyal medyada kendisine ait resmi adres üzerinden açıklamalarda bulundu. 
 
Açıklamasında görevi başka ekibe devir etmek istediğini bildiren Türkmen, kulübün geleceği ve borçlarıyla ilgili de paylaşımlarda bulunarak, şu ifadelere yer verdi:
 
"1 Haziran 2009'dan itibaren sürdürdüğüm başkanlık görevimi, kongrede yeni bir ekibe devretmek istiyorum. Bu yeni ekibin oluşumunda, milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, valimize ve iş adamlarımıza büyük görev düşmektedir. Orduspor bir markadır. Bulunduğu noktanın hep üzerine çıkmalıdır. Bunu başarabilecek yeni bir ekip mutlaka çıkacaktır, çıkmalıdır. Takım ligden düştüğünde, sizlere olan sorumluluğum ve saygım bunu engelledi. Yılmadım. Herkesin küme düşer dediği takım bu sezon 71 puan aldı ama çıkamadı. Ordu şehri ve Orduspor'un yeni yönetimi yılda 5 ila 7 milyonluk bir fon yaratabilirse hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Orduspor, yeni borç yaratılmadığı takdirde, geçmişe ait bütün borçlarını 6 yıl içinde sıfırlayacaktır. Gelir kaynakları artarsa süre kısalır. Beş yıl boyunca bu yükü tek başıma yüklenmek zorunda kaldım. Bu durum çok büyük bir maddi ve manevi yorgunluğa neden oldu. Anlayış bekliyorum."
 
Türkmen, mevcut kadroya 1 milyon lira borçları olduğunu belirttiği açıklamasını, "Bu tutar ödendiğinde kadro korunacaktır. 3-5 oyuncu takviyesi ile yeniden deneyebiliriz. Orduspor'un 2 milyon taraftarı var. Bu gücümüzün farkında olarak el ele verirsek, her şeyi başarabiliriz. Benim 5 yılın sonunda övündüğüm tek şey artık Ordu sokaklarında İstanbul takımlarının forması ile gezilmiyor, formamız çocuklarımızın üstünde. Orduspor'un alacaklıları 2 ana gelir kalemimize haciz uygulayarak, sıralamaya girmişlerdir. Zamanı geldiğinde her alacaklı alacağını alacaktır" ifadeleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor