Karadeniz ekibinde genel kurul

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'un genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran'a ertelendi. Kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor kongresinin çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadığın

Karadeniz ekibinde genel kurul
Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'un genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran'a ertelendi.
 
Kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor kongresinin çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadığını belirtti.
 
Ceylan, genel kurul için 28 Haziran'da, kulübün Tekke köyündeki tesislerinde yeniden toplanacaklarını ifade ederek, "Haftaya Onursal Başkanımız Osman Akgül'ün katılımıyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel kurul toplantısında, takıma maddi ve manevi yönden destek verecek arkadaşlarımızı yönetime talip olmaya bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor