Karadeniz ekibinde ayrılık!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, defans oyuncusu Canberk Dilaver ile yollarını ayırdı. Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Orduspor forması altında 10 lig ve 2 Türkiye Kupası maçına çıkan Dilaver'e teşekkür edildi.Açıklamada, "Oyuncumuz Canbe

Karadeniz ekibinde ayrılık!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, defans oyuncusu Canberk Dilaver ile yollarını ayırdı. 

Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Orduspor forması altında 10 lig ve 2 Türkiye Kupası maçına çıkan Dilaver'e teşekkür edildi.

Açıklamada, "Oyuncumuz Canberk Dilaver’in 31 Mayıs 2015 tarihine kadar olan sözleşmesi karşılıklı mutabakata varılarak feshedilmiştir. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz" ifadesine yer verildi.

Öte yandan, bazı PTT 1. Lig ekiplerinin Orduspor ile yollarını ayıran Canberk Dilaver'i kadrolarına katmak için girişimde bulunduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor