Karadeniz ekibi hocasını buldu!

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, teknik direktörlük konusunda Ümit Özat ile prensipte anlaşmaya vardıklarını, şartlarda da anlaşıldığı takdirde en kısa zamanda Ümit Özat’a imza attıracaklarını ifade etti.Ramazan bayramı nedeniyle PTT 1. Lig ekiplerin

Karadeniz ekibi hocasını buldu!

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, teknik direktörlük konusunda Ümit Özat ile prensipte anlaşmaya vardıklarını, şartlarda da anlaşıldığı takdirde en kısa zamanda Ümit Özat’a imza attıracaklarını ifade etti.

Ramazan bayramı nedeniyle PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da bugün bayramlaşma gerçekleşti. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşmaya Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu’nun yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşgun, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, Samsun Amatör Spor Kulüplmeri Federasyonu (ASFK) Başkan Yardımcısı Davut Numanoğlu, Türkiye Futbol Hakemleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Samsunspor’un eski Başkanı Hakkı Tomaç, yönetim kurulu üyeleri, Samsunsporlu futbolcu Zola ve taraftarlar katıldı.

Kulüp başkanı Erkut Tutu, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcu Zola gelen misafirler ve taraftarlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma sonrası açıklamada bulunan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Bayram olmasına rağmen bizi ziyaret eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta’ya teşekkür ediyorum. Bizim sorunlarımızı dinledi. Bize kendi takımı gibi sahip çıkacağının sözünü verdi. Bizim yapmak istediğimiz tek şey birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Bu şehir bu takıma her zaman destek oldu. Herkes son kuruşuna kadar bu kulübe destek verdi. Bu birlik ve beraberlik içerisinde bu sene daha iyi noktalara, daha iyi sonuçları alacağımızı, daha güçlü olacağımızı tahmin ediyorum” dedi.

Kombine kart satışlarının çok düşük gittiğini belirten Başkan Tutu, “Bugüne kadar satılan kombine bilet sayısı 60-70 tane oldu. Bir aydır basının her kanadında bunun desteğini istedik. Ama ne yazık ki bir gelişme olmuyor. Takıma sahip çıkmanın birinci sebebi kombine biletleridir ve bu konuda taraftarlardan destek bekliyoruz. Bugüne kadar kombine satışlarında pek başarılı olunamadı. Kulübümüz zor ve sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Her fırsatta biz ağlayarak takımı yönetmeye çalışmıyoruz. Ama sıkıntımız çok fazla, bizde bu sıkıntılar çerçevesinde yapacağımız her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bazı konularda eleştiriler var. Yüzde 100 herkes haklı” diye konuştu.

TUTU: “ÜMİT ÖZAT İLE PRENSİPTE ANLAŞMAYA VARDIK”

Samsunspor’da teknik direktörlük konusunda Ümit Özat ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ifade eden Başkan Tutu, “Bizim Samsunspor ile ilgili 20 günlük süreci bitirdikten sonra nasıl bir yönetim belirleyeceğimizi belirledikten sonra ciddi anlamda teknik direktörlük konusunda çalışmalarımız oldu. Burada dikkat ettiğimiz konular vardı. Bizim olmazsa olmazımızın başında Samsunspor’un başına Samsunlu insanların teknik kadronun içerisinde bulunması gerektiğini, hatta imkanımız olsaydı da bu sene Samsunlu teknik adamlarla çalışmak isterdik. Ama bunu yapmak için bir sürece ihtiyacımız olduğu çıktı. Bu tamamen Samsunlu teknik adamlara güvenmediğimiz anlamına gelmesin. Bugüne kadar görüştüğümüz bütün hocalarla da ‘biz Samsun’un değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Samsunspor’un her kategorisine sahip çıkmamız gerekiyor. Şu andaki teknik kadronun içerisinde de arkadaşlarımızı yeni gelen hocanın kadrosunun içerisinde görmek istiyorduk. İkincisi de kulübün mali yapısına uygun bir hocanın gelmesi gerekiyordu. Üçüncüsü hırslı, bu takımı mücadele gücü yüksek bir hale getirecek hoca arıyorduk. Hocalarla konuştuk. En sonunda da bugün anlaşabilirsek Ümit Özat ile konuşuyoruz. Ama teknik kadroda bizim hocalarımızın olabileceğini söyleyebilirim. Prensipte anlaşmaya vardık. Eğer şartlarda da anlaşırsak Ümit Özat ile bu sene çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler