Karadeniz ekibi destek arıyor!

 PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, göreve devam edip etmeyecekleri kararını  hafta içi kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. Bozbağ, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak Giresun'un milletvekilleri ve şehrin yöneticile

Karadeniz ekibi destek arıyor!
 PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, göreve devam edip etmeyecekleri kararını  hafta içi kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak Giresun'un milletvekilleri ve şehrin yöneticileri ile yapacakları görüşmeler sonrası ortaya çıkacak sonuca göre göreve devam edip etmeyecekleri yönünde karar alacaklarını söyledi.
 
Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ve Giresun milletvekilleriyle görüştüklerini kaydeden Bozbağ, "Görüşmelerimizde bütçemiz ile gelecek sezon için planlarımızı anlattık. Yarın son olarak İstanbul'da bulanan bazı Giresunlu belediye başkanlarımızla görüşeceğiz. Böylelikle destek amacıyla sürdürdüğümüz görüşmelerimizi sonlandıracağız. Yönetim kurulu olarak görüşmelerimiz sonucu ortaya çıkan durumu değerlendireceğiz. Ardından da çarşamba ya da perşembe Giresun kamuoyuyla paylaşacağız. Göreve devam etmek istiyoruz ancak bunun için yönetim kurulu olarak önümüzü görmemiz lazım. Ortak paydamız Giresunspor ve Giresunspor’un menfaatleri. Bu doğrultuda hareket ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor